• Čeština
  • Deutsch

Cenové srovnání koupelen – vyberete si koupelnu za 50, 80 nebo 120 tisíc?

Přichází nám velké množství dotazů ohledně ceny koupelen a kuchyní. Proto jsme pro vás připravili 3 cenové nabídky koupelen – 50 000,- , 80 000,- a 120 000,- , které si budete moct prohlédnout v tomto článku.

Uvedené ceny jsou pouze za materiál, práce je vždy individuální podle toho, zda se bourá jádro, jedná se o starší dům či novostavbu atd. Můžete si nechat zdarma spočítat kompletní cenovou nabídku zde.

Levná koupelna do 50 000 Kč

Tady je první z nich – koupelna do 50 000,- Do této koupelny jsme vybrali walk-in sprchový kout s odtokovým žlabem, umyvadlo na desku, černé baterie a jako úložný prostor zde poslouží skřínka vedle umyvadla. Co na tuto koupelnu říkáte?

Paneláková koupelna do 80 000 Kč

U této koupelny jsme vycházeli z nejběžnější panelákové koupelny. Celou koupelnu jsme ladili do přírodního dřevěného dekoru s béžovou, doplnili jsme ji černými prvky.

Luxusní koupelna do 120 000 Kč

Pro tuto koupelnu jsme zvolili netradiční tyrkysovou dlažbu, která v kombinaci s černými doplňky a WC působí elegantně a luxusně. Všimněte si podsvícené niky, která nejen hezky vypadá, ale je i praktická. Chtěli byste takovou luxusní koupelnu?

Článek byl publikován 8. 12. 2023, ceny jsou platné v době publikace článku.

Mohlo by Vás dále zajímat:

Hledáte něco konkrétního?

Rádi Vám poradíme
Domluvte si schůzku »