• Čeština
  • Deutsch

Chcete nový domov? S námi o něm nemusíte jen snít.

Přemýšlíte o novém domově, o novém bydlení? Řešíte některou z těchto otázek?

Nyní je ta správná doba plnit si své přání! Se všemi těmito situacemi Vám totiž můžeme pomoci. Budeme rádi, pokud se na nás kdykoliv obrátíte a budeme moci být pro Vás spolehlivý partner k řešení Vašeho nového domova…

Máte zájem o kompletní rekonstrukci na klíč nebo jen o nákup potřebných obkladů, dveří, sprchového koutu, zrcadla, lišt do koupelny a dalšího sortimentu? U nás zařídíte obojí.

Nový domov = drahý domov? Ne nezbytně, jde to i levněji.

Díky široké nabídce dodavatelů máte v současné době možnost nakoupit vybavení interiérů velmi levně. Například koupelnu u nás pořídíte už od třiceti tisíc. Že je to až neuvěřitelné? Pusťte si video, kde uvidíte, že je to možné, a zároveň si uděláte dobrou představu, jak to u nás na prodejně vypadá. (Aktualizováno: Pozor, video bylo natočeno v roce 2018, aktuální ceny jsou jiné.)

Proč řešit Váš nový domov s námi?

Co vše Vám můžeme nabídnout?

Komplexní rekonstrukce celého bytu

Kompletní rekonstrukce bytu je náročnou akcí, která sestává z mnoha jednotlivých úkonů. Jakmile je jeden z úkonů „ošizen“, poznáte to na výsledku, se kterými nemusíte být úplně spokojeni. Jaký je obvyklý postup?

  1. Plánování a grafický návrh: První krok spočívá ve stanovení cílů rekonstrukce a promyšlení co chcete ve svém bytě změnit. Potom je vhodné vypracovat grafický návrh, který zahrnuje rozvržení místností, výběr materiálů a barev, spotřebičů a dalšího vybavení bytu.
  2. Rozpočet: Jaký máte k dispozici rozpočet bude hodně rekonstrukci ovlivňovat. Ale pozor, drahé automaticky neznamená kvalitní, obraťte se na nás a přesvědčte se, že umíme vybrat i levnější alternativy materiálů, obkladů, sanitární keramiky apod., se kterými budete naprosto spokojení. Do rozpočtu nezapomeňte zahrnout i náklady na veškeré materiály, práci řemeslníků a případné nečekané výdaje.
  3. Vyřízení stavebního povolení: Pokud plánujete v bytě větší změny, které jakýmkoliv způsobem zasahují např. do nosných zdí, tvoří se nové okenní otvory nebo výrazně měníte dispozici bytu, může být nutné získat stavební povolení od místního stavebního úřadu.
  4. Vyklizení a bourací práce: Před zahájením rekonstrukce je často nutné odstranit veškerý stávající nábytek a vybavení. Většina rekonstrukcí také vyžaduje provést demolici původního umakartového jádra, zbourání příček, pokud plánujete vytvořit nové rozložení místností.
  5. Stavební práce: Po bourání přichází na řadu stavění – vyzdění nového jádra, betonování podlah, výsprava stropů, stavba sádrokartonových stěn a podobně. Již v této fázi přichází na řadu hodně řemesel jako jsou zedníci, obkladači, ale i tesaři.
  6. Elektrické a sanitární práce: V této fázi se již provádí instalace nebo přesun elektrických a sanitárních zařízení. To zahrnuje vedení nových kabelů a elektroinstalace, instalaci světel, zásuvek, vodovodních trubek a odpadů.
  7. Vybavení a dokončovací práce: Jakmile jsou hotové základní stavební práce, můžete pokračovat ve výmalbě celého bytu a postupném vybavování. Patří sem instalace podlah, vsazení dveří, kuchyňské linky, vestavěných skříní a podobně. Taktéž dodatečné práce, jako je tapetování a dokončovací detaily.
  8. Čištění a úklid: Po dokončení rekonstrukce je vhodné provést důkladné čištění bytu. Je třeba odstranit zbytky stavebního materiálu, pořádně vysát, vytřít, umýt okna a hurá na stěhování nábytku a ostatního vybavení.

Samozřejmě, že se každá rekonstrukce liší v závislosti na rozsahu prací a vašich specifických požadavcích. Je však důležité mít plán a vybrat si schopné zhotovitele. Ve všech popisovaných krocích Vám rádi pomůžeme.

Přestavby a rekonstrukce koupelen

Přestavby a rekonstrukce kuchyní

Pokládka obkladů a dlažby

Osazení dveří

Zhotovení kompletní vodoinstalace a elektroinstalace vč. tlakových zkoušek a revizní zprávy

Topenářské práce

Zhotovení podhledových stropů, sádrokartony

A jaká je vaše mise, jaké jsou vaše sny o bydlení? Přemýšlíte o rekonstrukci a vybavení bytu? Ozvěte se nám.

Mohlo by Vás dále zajímat:

Hledáte něco konkrétního?

Rádi Vám poradíme
Domluvte si schůzku »