• Čeština
  • Deutsch

Hrubá stavba. A co dál? Tipy k dokončení domu nebo k jeho rekonstrukci.

Máte štěstí. Právě se vám splnil sen – rozhodli jste se pro koupi rodinného domu. Je to začátek nové éry vašeho života. Sepsali jsme pro vás pár rad, jak do tohoto nového období vykročit správnou nohou:

1# Kupujeme starší domek – budeme renovovat

Staré domy mají velké kouzlo, dýchají historií a příběhy lidí, kteří v nich žili. Nemějte ale hlavu v oblacích a věcně se podívejte na některé části domu:

2# Kupujeme novostavbu – budeme dokončovat a pořizovat vybavení

Buď si kupujete dům na klíč, kde za vás již někdo vše vymyslel, nebo máte možnost si interiér doladit podle svého. My preferujeme tu druhou variantu. Dům kupujete na spoustu let (nebo navždycky), a je dobré si ho zařídit opravdu podle sebe.


Rádi vám při úpravách nebo zařizování domu pomůžeme

Jakmile se začněte věnovat navržení domu, narazíte na nepřeberné množství možností, kombinací, stylů a barev. Je dobré si udělat rámcovou představu o tom, co je momentálně na trhu, a jaký styl by se vám líbil. Ale pak si nechte poradit. To co vy studujete pár týdnů nebo měsíců, my děláme roky. Máme tedy jednoduše náskok a studio velké 1000 m², kde se můžete inspirovat.

Kuchyně

Vymyslíme a navrhneme dispozici kuchyně s ohledem na vaši postavu, počet osob, četnost vaření a dalších parametrů. Možnosti jsou opravdu neomezené, umíme navrhnout kvalitní levnější sektorovou kuchyň, ale i luxusní kuchyň se všemi technickými a designovými vymoženostmi, elektronickým ovládáním, led diodami.

Ukázka kuchyně ve výstavce na naší prodejně.

Koupelny

Stejně tak navrhneme koupelnu. Položíme vám otázky, které by vás nenapadly. Máme za sebou tisíce koupelen, inspiraci čerpáme od předních designérů, víme o novinkách a nebojíme se atypických řešení. Navíc vaši koupelnu si u nás kromě grafického návrhu můžete prohlédnout v 3D brýlích! Jako byste už byli uvnitř.

Ukázka koupelny ve výstavce na naší prodejně.

Celý prostor domu propojíme podlahou, dlažbou či vinylem a doladíme i interiérové dveře. Vše s vámi vybereme na jednom místě, pohodlně, bez stresu.

Pokud ještě váháte, přečtěte si naše reference, podívejte se na fotografie našich realizací.
Jsme tu pro vás již od roku 1994. Nebojte se na cokoliv zeptat!

Kam dál?

Mohlo by Vás dále zajímat:

Hledáte něco konkrétního?

Rádi Vám poradíme
Domluvte si schůzku »