• Čeština
  • Deutsch

Láká vás levná rekonstrukce bytu? Máme pro vás tipy, jak ušetřit při rekonstrukci.

Rekonstrukce koupelen a kuchyní může být vzrušujícím, ale také finančně náročným projektem. Nejenže chceme, aby naše nové prostory vypadaly krásně a funkčně, ale také bychom rádi ušetřili co nejvíce peněz. V tomto článku vám představíme několik šikovných tipů, jak dosáhnout té správné rovnováhy mezi kvalitou a cenou při rekonstrukci.

1. Jeden prodejce

Tím, že budete nakupovat pouze u jednoho prodejce, sami sobě ušetříte čas i peníze. Můžete tak získat slevy za větší objednávku a snížit náklady na dopravu.

odvoz zboží šujan most
levná rekonstrukce bytu - nákup z výprodeje

2. Nákup z výprodeje

Nakupování ve výprodeji je výhodné z několika důvodů. Prvním a nejzřejmějším důvodem je úspora peněz. Druhým důležitým důvodem je šance získat kvalitní produkty, které jsou stále v perfektním stavu, ale obchod je chtěl uvolnit pro nové zboží. U nás máme výprodejovou sekci, kterou vás naši specializovaní prodejci rádi provedou.

3. Nakupování z vystavěných vzorků

Snažíme se mít ty nejaktuálnější showroomy. Také díky tomu u nás často najdete koupelnový nábytek, sprchové kouty a vaničky, které se snažíme vyprodat, abychom pro vás mohli připravit další showroom. Takovéto kusy jsou většinou opravdu za zlomek ceny, a proto se to rozhodně vyplatí.

Přemýšlíte o černém umyvadle? Černé prvky jsou stále více poptávané a proto držíme trendy i u nás v showroomu. 😎 Můžete se tak u nás podívat například na již zmíněné černé matné umyvadlo na desku, které se perfektně hodí například k černé matné sprchové vaničce. Fantazii se meze nekladou! Přijďte a nechte si od nás třeba vytvořit 3D návrh Vaší budoucí koupelny. 👍
Zkušení prodejci ve studiu Šujan

4. Navštivte renomovaného prodejce

Ke kvalitnímu zboží se váže i kvalitní prodavatel, proto zvažte jakou firmu si vyberete. Čtěte recenze na internetu a nenechte se zlákat tím nejlevnějším zbožím, co je na trhu. Často je nekvalitní a zanedlouho byste si museli pořizovat nové, což by ve výsledku k úspoře nesměřovalo.

Mohlo by Vás dále zajímat:

Hledáte něco konkrétního?

Rádi Vám poradíme
Domluvte si schůzku »